onsdag den 7. marts 2012

JPH look-alike på NZ !


Der svirer rygter om, at der i skrivende stund bumser en mystisk fyr rundt på New Zealands sydø. Rygterne fortæller, at han til forveksling ligner en fiskeskribent med hang til majspibe fra forrige årtusinde




Rygterne vil endvidere vide, at vores gut kravler rundt langs New Zealands elve med ultralette fluestænger, tynde forfang og stjålne fluer. Han lugter fælt af isbjørnepis, og han er ikke blevet vasket siden januar, da han er panisk angst for koldt vand.

Imidlertid er nye rygter i omløb. Således er ”den lille JPH” nu blevet set en del sammen med en hvid ged, hvor de turnerer rundt på diverse lumske beværtninger og smugkroer. Her optræder de med varieté shows for fåreklippere, minearbejdere og andet godtfolk. De optræder bl.a. med nummeret ”Hiking Viking” under kunstnernavnet ”Danser med Ged”. 




Ind i mellem får geden lidt for meget indenbords, så vores danske ven må hjælpe med at holde hovedet højt !

Stram Line

Søren Rygaard Lenschow

P.s.: Kære Jens. Dette er ikke skrevet i nogen ond mening. Som snottet junior på 80'ernes kommunale biblioteker har du min dybeste respekt – Tak !.  Jeg håber og tror på, at du fanger mange og store fisk ved de evige fiskevande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar